www.CariJodohClub.co.nr

Perkhidmatan mecari jodoh untuk 1 Malaysia - www.CARIJODOHCLUB.blogspot.MY

Bilik Sewa di Panchor, Senawang, Seremban 2

dan Tanah untuk dijual di Kuala Pilah - 0169088627

Ikan Keli FRESH !

dari Kolam Panchor Seremban - 0169088627

Friday, November 17, 2017

Azizan Osman International: Bagaimana Anda Isi Masa Lapang Anak Ketika Musim Cuti Sekolah. Asyik Tengok Tv Dan Main Game Akan Lemahkan Akal Fikiran Mereka.

Azizan Osman International
Global #1 Marketing Expert 
Bagaimana Anda Isi Masa Lapang Anak Ketika Musim Cuti Sekolah. Asyik Tengok Tv Dan Main Game Akan Lemahkan Akal Fikiran Mereka.
Nov 17th 2017, 10:47, by Team Richworks


Cuti sekolah dah mula, anak-anak happy gila, mak ayah pulak pening kepala.  Mana nak fikir siapa yang nak jaga dan tengok-tengokkan anak ketika musim cuti ni?  Nak fikir apa aktiviti yang bakal mereka lakukan.  Kalau dibiarkan di rumah saja, jawapannya mesti asyik tidur, makan, tengok tv dan main gajet sahaja. Betul kan…?

Memang itu lumrah anak-anak. Tak salah. Tapi, takkan sepanjang musim cuti ini kita taknak hadiahkan pengalaman terbaik untuk mereka?  Takkan kita nak biarkan otak mereka lemah sebab asyik disogokkan dengan rancangan tv, kartun dan game saja?

Sudahkah anda merancang aktiviti untuk mengisi masa lapang anak-anak anda pada sesi cuti sekolah nanti? Adakah anda kenal sesiapa yang sedang mencari aktiviti sesuai untuk anak-anak mereka untuk cuti sekolah ini?

Kem Khalifah Super Insan adalah program cuti sekolah yang berbeza dengan program yang lain. Program ini dibangunkan dengan berpegang pada prinsip apakah sesuatu yang boleh kita sumbangkan kepada pembangunan jati diri anak-anak?

Kem ini juga dibangunkan untuk menyedarkan kita bahawa kalau kita tidak melakukan apa-apa usaha, remaja dan anak-anak yang kita lahirkan tidak akan mempunyai kualiti dan tidak mampu untuk memimpin ummah, agama, keluarga mereka dan organisasi mereka suatu hari nanti.

Program RichKids SmartKids – Kem Khalifah Super Insan akan diadakan di dua lokasi seperti tarikh berikut.

  • Akan Dimaklumkan, Hulu Langat, Selangor  | 8 – 10 Disember 2017 
  • Kem Rabiatul Adawiyah, Durian Tunggal, Melaka | 15 – 17 Disember 2017  

Dalam kem 3 hari ini, anak-anak anda akan berpeluang untuk mengalami satu pengalaman yang berbeza di mana mereka:

  • Didedahkan dengan makna karakter remaja terbaik yang mempunyai adab dan akhlak yang tinggi
  • Membina semangat kerjasama dan teamwork
  • Berpeluang untuk terlibat dalam aktiviti memanah, paint ball, dan banyak lagi aktiviti
  • Didedahkan dengan formula SMART – Solat, Minda, Akhlak, Agama, Rebut Pahala, Tawakal)

Jika anda nak kami bantu anda memberikan ilmu, pengalaman, rasa, memori dan manfaat yang terbaik untuk anak anda, sila layari richworks.my/richkids untuk maklumat lanjut atau WhatsApp 016-2614450 (Ameerul) untuk info lanjut.

 

The post Bagaimana Anda Isi Masa Lapang Anak Ketika Musim Cuti Sekolah. Asyik Tengok Tv Dan Main Game Akan Lemahkan Akal Fikiran Mereka. appeared first on Azizan Osman International.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Azizan Osman International: Adakah Kami Akan Jumpa Anda Di RYRR Kali Ini?

Azizan Osman International
Global #1 Marketing Expert 
Adakah Kami Akan Jumpa Anda Di RYRR Kali Ini?
Nov 17th 2017, 07:27, by Team Richworks

Tinggal kurang dari sebulan lagi untuk Program Retire Young Retire Rich (RYRR).  Terus terang kami nak maklumkan kepada anda, Program 3 hari RYRR ini adalah berbeza dari program yang sebelumnya, kerana kami akan berikan pendedahan kepada anda tentang lebih banyak peluang pelaburan.

Mungkin anda pernah dengar tentang peluang-peluang pelaburan, tapi anda tak tahu nak tanya kepada siapa.

Mungkin juga anda pernah mahu cuba-cuba melabur tapi anda tak yakin sangat dengan maklumat yang anda dapat.

Mungkin juga anda pernah melabur dan pernah kena scam kerana anda tak ada langsung ilmu dan maklumat yang sahih tentang pelaburan.

Kami nak berikan kepada anda peluang untuk dapatkan lebih banyak ilmu pelaburan supaya anda tak buat pelaburan yang silap, yang merugikan dan melingkupkan bisnes anda.

Anda dah penat-penat kerja dan berniaga, takkan anda nak tengok pelaburan anda tak berikan hasil?  Tapi hasil macam mana yang anda mahu, dan macam mana nak dapatkan hasil yang berkali ganda jika anda tak tahu bagaimana nak bermula.

Beri peluang kepada diri anda untuk belajar ilmu pelaburan.  Bukan satu, tapi banyak jenis.

The post Adakah Kami Akan Jumpa Anda Di RYRR Kali Ini? appeared first on Azizan Osman International.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.